Om resan 

Resan som skulle genomföras i oktober 2020 har tyvärr ställts in på grund av rådande omständigheter. Istället erbjuder vi dig en träningshelg i vackra Vemdalsskalet.

Läs mer om träningshelgen här

En resa för dig som tycker om rörelse, värme och glädje. Vi reser till vackra Monte Gordo i Portugal och bor på Alcazar Hotel och Spa. Tillsammans rör vi på oss, äter gott, njuter av sol, skön värme och bara har det bra helt enkelt.

Monte Gordo som ligger bara kilometer från Spanien är en liten trevlig ort efter Algarvekusten, med den fantastiska stranden bara några hundra meter från hotellet. Varje dag erbjuds minst ett löppass samt två-tre andra pass. Det presenteras också föreläsningar under resan. Vi serveras frukostbuffé och middagsbuffé i restaurangen på hotellet. Dessutom har vi egen massör med som bokas till självkostnadspris.

Med som instruktörer på denna resa är Annika Winterros, Lasse Nilsson, Emma Ellström och Josefin Höglund.

Mer om instruktörerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktig information gällande Covid-19.

Detta gör hotellet och Josefins träningsresor för att minska smittspridningen.

Vi kommer anpassa oss efter rådande situation och följa alla aktuella rekommendationer noggrant. Algarvekusten är dessutom ett område som varit mindre utsatt.

Hotellet
Portugal är ett av de länder i Europa som jobbat hårdast med att ta fram riktlinjer så att alla turister ska känna sig trygga när de reser dit.
Portugals nationella turistorganisation har tagit fram en ”Clean & Safe” stämpel, stämpeln innebär att företag inom turistverksamheten har tagit emot information och följer rekommendationer från deras folkhälsomyndighet gällande hygien och städning. Läs mer om ”Clean & Safe”
Vårt hotell, Alcazar Hotel och Spa har den stämpeln.

Matsalen
I matsalen anpassas antalet personer som vistas där samtidigt, samt att vi kommer att sitta med ett gott avstånd mellan oss så att vi kan känna oss trygga när vi äter frukost och middag.

Träningen
Vi kommer att se till att dela in oss i grupper med mindre antal och se till att det är möjligt att hålla rekommenderat avstånd till varandra. All träning kommer att ske utomhus. Vi spritar de redskap vi använt efter varje pass. Egen yogamatta tas med hemifrån, vi packar de gemensamt när vi ses på Arlanda.

Transfer
Transfern till och från hotellet anpassas för att bli så säker som möjligt.

Välkomstmöte och föreläsningar
Vi håller till utomhus och anpassar antalet för att följa de rekommendationer som råder.

Allmänt
Tvätta händerna ofta, ha gärna handsprit med er själva så att ni har det lättillgängligt. Hosta och nys i armvecket, undvik att röra i ansiktet. Håll avstånd till varandra, allt med respekt för varandra.

Att du känner dig trygg att resa med oss är viktigt, så vi gör vårt yttersta för att du ska känna det. Mer information finner ni på swedenabroad.se  samt i appen UD Resklar.

Vi hoppas att du ska känna dig trygg på din resa med oss, i vetskap om att vi gör allt vi kan för din säkerhet.

Det här ingår 

Resa: flyg med SAS från Arlanda

Transfer: t o r hotellet. Till Arlanda ordnas själv, men vi hjälper till med samåkning.

Logi: Alcazar Hotel och Spa, del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

Mat: Frukost- och middagsbuffé, en dryck ingår till middagen

Träningspass: 3 – 5 pass om dagen (deltagande självklart valfritt)

Pris: 9 900 kr, 3 500 kr bokningsavgift.

Resevillkor

Vi har resegaranti hos Kammarkollegiet. Resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi (Johog AB) har resegaranti här

Vemdalsskalet

7-11 oktober 2020