instruktörer

Här är gänget som kommer leda dig genom passen. Instruktörerna som leder er har lång erfarenhet och gedigna utbildningar inom träning , för att kunna guida er genom passen på ett tryggt, säkert och inspirerande sätt. Nivån anpassas efter gruppen så att alla ska känna sig nöjda efter träningspassen, oavsett om du är elitmotionär eller nybörjare inom träning. Vi jämför oss inte med varandra utan fokuserar på utveckling och att göra det som känns bäst för varje enskild individ.

Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans!

Josefin Höglund

Josefin Höglund

Leg. Naprapat, Lic. personlig tränare och gruppträningsinstruktör

Josefin utbildade sig först till Naprapat, blev klar 2008, efter det har hon vidareutbildat sig till personlig tränare, mammamage instruktör och diverse andra vidareutbildningar inom träning. Josefin driver till vardags Josefins Naprapati och rörelse som numera har utökats med Josefins träningsresor. Hennes träningsbakgrund kommer från början främst från lagidrottens värld, efter den aktiva tiden har det fortsatt med all typ av träning både kondition och styrka.

Det bästa hon vet är att möta människor, med ett stort leende få inspirera och hjälpa dessa att må lite bättre är en ynnest. Att leda människor mot så optimala och funktionella kroppar som möjligt är en väg till både bättre hälsa och ökad prestation. Det är något som hon brinner otroligt starkt för.
Känslan av att vår fantastiska kropp är en tillgång i livet som vi bär med oss hela tiden och som vi kan använda var vi än är och när vi än är där, den vill hon hjälpa till att skapa.

Emma Ellström

Emma Ellström

Ägare PTGymmet och personlig tränare

Emma är återflyttad till Sandviken efter 10 år i Stockholm. I unga år tränade hon fotboll och sedan bandy. Numera blir det mest styrketräning, löpning och skidor. Utbildad personlig tränare på Axelsons gymnastiska institut. Sedan 2012 jobbar hon som det, först i hennes egna gym, Emmas PTgym i Sandviken, och sedan två år i PTgymmet i Sandviken som hon driver tillsammans med sin kollega Annika. Emma brinner för ett jämställt samhälle, med det i fokus sponsrar hon sedan 2017 endast damidrott. Emma kommer att leda Soma Move, Soma Slow, Soma Mind, PT Small Group och morgonrörelse.

Annika Winterros

Annika Winterros

Ägare PTGymmet och Personlig tränare

Annika är stockholmaren som tränade allt mellan badminton och gymnastik som barn, men som på senare år fastnat för gym och styrketräning. Av en slump hamnade Annika på en utbildning inom friskvård som visade sig vara ett av hennes livs bästa beslut eftersom det gett henne ett drömjobb. Sedan 2006 jobbar Annika med friskvård av olika slag och sedan två år driver hon PTgymmet i Sandviken tillsammans med sin kollega Emma. Förutom träning är hennes stora intresse att sy kläder och på väggen i hennes syrum hänger foton på inte mindre än fyra brudklänningar som hon har sytt. Annika kommer att leda Soma Move, PT Small Group, föreläsa om kost och erbjuda massagebehandlingar.

Lars Nilsson

Lars Nilsson

Elitmotionär

Lasse är motionären som de senaste åren testat de lite längre utmaningarna. Han genomförde klassikern X-treme 2017, att under ett dygn genomföra Vansbrosimningen, Vasaloppet (på rullskidor), Vätternrundan och Lidingöloppet detta gjordes dessutom för en god sak, samla in pengar till cancerfonden, helt fantastiskt!  Fysisk aktivitet har alltid funnits med i Lasses liv och idag blir det allsidig träning då fokus till stor del ligger på att ha skoj med träningskamrater och må bra. Han tränar löpning, cykling, skidor, öppet vatten sim och styrketräning. Lasse utbildar sig under våren 2020 till löpcoach, så från honom får vi det senaste inom löpning. På träningsresan kommer Lasse att leda cirkel/tabata, morgonjogg och löpning.

Monte Gordo

3-10 oktober 2020